Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Esas olan üyedir. Reklamdan yüzü görülmeyen forumlardan olmayacağız ve üyelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz.

• Büroların Dikkatine!

forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.c69c5de83c7ccd5a

@forummislimarketingg

[email protected]
    forummisli3.com'da yer alan içerikler bilgilendirme amacında olup, Türkiye dışında ikamet eden Türkçe konuşan üyelere yönelik olarak hazırlanmıştır. Ziyaretçilerin yazmış olduğu yorumlar forummisli3.com’un görüşünü yansıtmaz. Ziyaretçiler yazmış oldukları yorumların içeriği nedeniyle yasal mercilere karşı kendileri sorumludur.

Şikayet Gameofbet

C Çevrimdışı

Cenabet

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
28 Eki 2024
34,344
Gameofbete sizden 1 yıl önce üye oldum ilk zamanlar iyidi fakat 3 4 aydır aşırı bozdu oyun öneriyorlar satın alıyorum bakiyemi eklemediler sonra eklenecek dendi eklenmedi ekledik kullandınız dendi sonra altyapı eklemiyor dedi bahane üstüne bahane 2700 tl param gitti + 2000 de yatırımım ben o oyundan o an Max win alsam demek oda ödenmeyecekti artık güvenilecek bir firma değildir kendileri

Admin Çevrimdışı

Admin

Administrator
Site Kurucusu
21 Ocak 2024
1,654,178
Gameofbete sizden 1 yıl önce üye oldum ilk zamanlar iyidi fakat 3 4 aydır aşırı bozdu oyun öneriyorlar satın alıyorum bakiyemi eklemediler sonra eklenecek dendi eklenmedi ekledik kullandınız dendi sonra altyapı eklemiyor dedi bahane üstüne bahane 2700 tl param gitti + 2000 de yatırımım ben o oyundan o an Max win alsam demek oda ödenmeyecekti artık güvenilecek bir firma değildir kendileri
Merhaba yaşadığınız problem adına üzgünüz konu ile ilgili hemen görüşme sağlıyoruz bizlere varsa oyun id ve bakiye ss lerini iletmeniz gerekebilir sizin ile arkadaşlarımız özelden iletişim kuracak ve bilgileri istiycektir.

C Çevrimdışı

Cenabet

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
28 Eki 2024
34,344
Merhaba yaşadığınız problem adına üzgünüz konu ile ilgili hemen görüşme sağlıyoruz bizlere varsa oyun id ve bakiye ss lerini iletmeniz gerekebilir sizin ile arkadaşlarımız özelden iletişim kuracak ve bilgileri istiycektir.
Çok teşekkür ederim admin yardımcı olabilirsen sevinirim

Forummisli Anıl Çevrimdışı

Forummisli Anıl

Administrator
18 Eyl 2024
574,553
Özelden telegram adresinizi iletirmisiniz.

Admin Çevrimdışı

Admin

Administrator
Site Kurucusu
21 Ocak 2024
1,654,178
@Cenabet Kullanıcımızın sorunu çözülmüştür ödemesi yapılmıştır bol şanslı günler dileriz.