Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Esas olan üyedir. Reklamdan yüzü görülmeyen forumlardan olmayacağız ve üyelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz.

• Büroların Dikkatine!

forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.c69c5de83c7ccd5a

@forummislimarketingg

[email protected]
    forummisli3.com'da yer alan içerikler bilgilendirme amacında olup, Türkiye dışında ikamet eden Türkçe konuşan üyelere yönelik olarak hazırlanmıştır. Ziyaretçilerin yazmış olduğu yorumlar forummisli3.com’un görüşünü yansıtmaz. Ziyaretçiler yazmış oldukları yorumların içeriği nedeniyle yasal mercilere karşı kendileri sorumludur.

Haberler 'Gelmek istiyor'

inferno Çevrimdışı

inferno

Kayıtlı Üye
24 Şub 2023
5
tokmak..123

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş, Talisca'yı açıkladı! 'Gelmek istiyor'​

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son günlerin en çok konuşulan transfer gelişmesi hakkında çok önemli bir açıklama yaptı. Güneş, eski oyuncuyla arasında geçen konuşmayı paylaştı.​

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son günlerin en çok konuşulan transfer gelişmesi hakkında çok önemli bir açıklama yaptı. Güneş, eski oyuncuyla arasında geçen konuşmayı paylaştı. Tecrübeli hoca, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki diğer oyuncular hakkında da bilgiler verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Ghezzal tahminen bir hafta sonra idmana çıkacaktır ama Rachid şanssız bir çocuk, böyle söyleyince başına bir şey gelebiliyor. Oyuncular hep konuşuluyor. Bizim gizli bir şeyimiz yok. Benim de haberim vardı. Ben de görüştüm. 3-4 günden fazla oldu. Ondan sonraki görüşmeleri bilmiyorum. Başka görüşmeler de var."